Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software educational Abecedarul Animat
47 lei
Brand
v 1.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Editura NOEMA va invita sa achizitionati un cadou deosebit pentru copiii Dvs.: software-ul educational "Abecedarul animat" alaturi de care primiti gratuit setul "Coloured Christmas"-Editia 2004 (carte).Profitati de aceasta oferta pana in data de 31 ianuarie 2007! Comenzi la tel. 0264-406 856 sau direct pe site www.noemaconsulting.com/editura

"ABECEDARUL ANIMAT" v1.0 este un software educational complex, care are drept scop învatarea si aprofundarea cunoasterii si utilizarii literelor mici, de mana si de tipar, din alfabetul limbii romane. El se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, in special celor din grupele pregatitoare si din clasa I.
Programul implementeaza o metoda de invatare si aprofundare asistata de calculator, în acelasi timp eficienta si distractiva, care ii va ajuta pe copii sã-si însuseascã rapid, usor si intr-un mod placut - asimilat jocului - notiunile elementare despre litere si utilizarea lor pentru a forma cuvinte.
Utilizarea programului necesita un efort minim din partea copiilor, fara a le distrage atentia de la problemele pe care le au de rezolvat, ascunse sub forma unor jocuri interactive si captivante.
Bogatul suport sonor asigura o asimilare corecta a pronuntiei cuvintelor si literelor, iar gradele diferite de dificultate ii indeamna pe copii sa învete din proprie initiativa.
Eficienta programului este asigurata prin controlul strict al procesului de invatare, copiii neavand posibilitatea de a parcurge o anumita lectie inainte de a fi completat sarcinile obligatorii din lectiile anterioare.
Pentru exersarea scrierii, programul permite printarea lectiilor in doua variante: color (lectia printata este cea de pe ecran) si contur (lectia printata ofera copiilor posibilitatea colorarii imaginilor).

"ABECEDARUL ANIMAT" v1.0 cuprinde:
- 42 lectii introductive
- 40 lectii de aprofundare
- 100 variante de printare a lectiilor corespunzatoare literelor
- 8 lectii de recapitulare
- 20 jocuri interactive cu multiple variante

Utilizarea programului în scoli normale
"ABECEDARUL ANIMAT" v1.0 poate fi utilizat intr-un mod eficient in scoli. El este astfel conceput incat ofera profesorului atat suportul necesar predarii, cat si posibilitatea aplicarii imediate a notiunilor invatate.

Utilizarea programului in scoli speciale
"ABECEDARUL ANIMAT" v1.0 a fost astfel conceput incat poate fi utilizat cu usurinta si de copiii cu nevoi speciale. Sectiunea de setari a programului permite profesorului schimbarea gradului de dificultate a sarcinilor din timpul lectiilor (asezarea literelor in casute, a imaginilor in contururi etc.) iar dificultatea diferentiata a jocurilor incluse in sectiunea de recapitulari face ca programul sa fie cat se poate de accesibil.
Din Gura in Gura